maanantai 23. kesäkuuta 2014

Porin reissu - päivä 2

Torstaina oliki sitte jännä päivä tiedossa. Herättiin vähä ennen yheksää, ja lähettiin aamupalalle. Oli ihan hyvä aamupala, ja oli muutenki kiva syyä pitkästä aikaa hotelliaamupalaa. Viimeksi oon ollu hotellissa yötä kaks vuotta sitte ihan vaan Oulussa, ku valmistuin. Oltiin sillon Peten kans hotellissa yötä ihan vaan huvin vuoksi.

Aamupalan jälkeen kävin suihkussa, ja laitoin hiukset ja meikkasin. Kaheltatoista luonnollisesti luovutettiin huone, jonka jälkeen lähettiin ajaan Nakkilaan. Siinä ootellessa käytiin sitte Nakkilassa kaupassa ostaan kotimatkalle evästä. Vähä ennen yhtä sitte suunnistettiin kasvattajan luo hirveässä jännityksessä.

Ja siis voin kertoa. Se tunne ku ekan kerran näin ne pennut siellä pentulaatikossa makoilemassa. En oo muistaakseni ikinä nähny ees noin pieniä koiranpentuja (paria päivää vaille 3 viikkosia siis). Ne oli vaan jotain niin uskomattoman sulosta. Jospa antasin vaan kuvien puhua puolestaan. (En jaksanu nyt millään muokata näitä kuvia mitenkään joten saa nyt kelvata ihan tämmösinä. Osa on otettu puhelimella, ja osa kameralla.)  

IMG_0148

IMG_0144

IMG_0142

IMG_0140

20140619_133155

20140619_133150

20140619_133214

<3<3<3 Voin kertoa että pikkusen vaati ponnisteluja että maltto lähtä tuolta sitte parin tunnin vierailun jälkeen :D Siinä ois voinu vaan istua ja tuijottaa koko päivän. Nyt se on kuitenki sitte ihan 100% varmaa että viiden viikon päästä meille pentu tulee. Tai jos nyt tarkkoja ollaan niin vähän vajaan viiden viikon päästä luultavimmin :) Ehkä pikkusen malttamattomana ootan nämä seuraavat viikot. Mutta ehkä mää nyt nautin ku pystyn vielä nukkumaan pitkään.

Tää on muuten eka postaus jonka ajastan tälle päivälle, joten toivottavasti onnistuu! Kirjotan tätä siis tässä sunnuntaina puoli 8 aikaan ennen ku lähen iskälle yöksi. Siellä ei siis oo langatonta nettiä käytössä nii en pääse omaa konetta käyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti